Tags:

Brits Korthaar cattery britse korthaar  British Shorhair British Shorthair cattery    BKH BSH    Cattery Britastic    Cattery Brittastic Cattery Drenthe   brits korthaar blauw 

Cattery Meppel  britse korthaar blauw   BRI

black silver shaded  Black shaded silver Blue Brits korthaar blauw blue tortie

Britse korhaar cattery  Brittastic.nl  fokker brits korthaar Neocat fokker britse korthaar  

Neocat cattery  BRI ns 11 BRI a Blue Golden

Welkom bij Cattery Britastic!


Cattery Britastic is een kleinschalige hobby cattery, met Brits kortharen in de kleuren Blue, Blue tortie, Blue Golden & Black shaded silver.


Wij zijn totaal gefascineerd door het prachtige uiterlijk en het heerlijke knuffelige karakter van de Brits Korthaar!


Bij onze dames (en hun mogelijke partners) staat gezondheid vanzelfsprekend voorop. Daarnaast vinden wij het karakter en ook het uiterlijk/ de bouw belangrijke punten. Ons streven is zeer lieve, gezonde Brits kortharen te fokken, en waar mogelijk m.b.v. partnerkeuze het ras, de bouw en/ of het uiterlijk te verbeteren.


Cattery Britastic is lid van Neocat & Neocat Britten. Lidmaatschapnummer 11380


De dames staan onder controle bij dierenartsenpraktijk Farmarts te Staphorst.


Voor de HCM test (hartafwijking) en de PKD test (nieraandoening) zijn de dames bij De Kompaan in Ommen geweest. De uitslag was gelukkig weer negatief. Dit geld ook voor de FIV en FeLV test. Beide dames hebben de bloedgroep A.

Uiteraard testen we onze dames voor elk nestje ook op Fiv (aids bij katten) en Felv (leukemie bij katten), krijgen ze alle inentingen, hoogwaardig en afwisselend voedsel, en natuurlijk heel veel liefde en aandacht!


Het leven van Zoey, Luna, Britt & Katy is hier goed: alle ruimte om te spelen en een fijn buitenverblijf waar ze overdag heerlijk kunnen ravotten, op vliegenjacht of lekker zonnen. 

Maar ook favoriet is de mega kattenboom (meer informatie vind u onder het kopje Britastic Tree bovenaan de website).

Hierin kunnen ze heerlijk spelen, stoeien en slapen, maar het is bovenal een heerlijke krabpaal, zodat de meubels met rust gelaten worden!


Wij wensen u veel lees en kijkplezier op onze website, 


groetjes Zoey, Luna, Gaia, Katy, Britt (en het personeel)  
 


Kaart
Opbellen
E-mail
Info